신무 합기도

Treenit

Treeniajat kevät 2020

Sunnuntai 

klo 11.00 - 12.30 junnut, valkoiset ja keltaiset

klo 12.30 - 14.00 ylemmät junnut ja aikuiset


Tatamit sijaitsevat Hirvihovissa. Keväällä 2020 treenaamme  ylätatameilla. Kulku tatameille on Vesihovin kautta. Mikäli Vesihovin ovet ovat kiinni, kulku takaoven kautta. 

Junnuryhmiin ovat tervetulleita 6-15-vuotiaat harrastajat. Aikuisten treenit on tarkoitettu kaikille 16-vuotiaille ja sitä vanhemmille, yläikärajaa ja kuntovaatimuksia ei ole. Treeneihin mukaan riittää liikuntaan sopivat vaatteet, vesipullo ja iloinen mieli. 

Harjoittelu on junioreille maksutonta. Aikuiset maksavat treenaamisestaan 50 € kevätkaudella. 


Ohjaajat

Ohjaajana treeneissä toimii Matti Ketonen, joka on aloittanut lajin harrastamisen Porissa vuonna 2010 ja suorittanut sekä C- että B-ohjaajakoulutukset. Hänellä on taustaa myös monista muista kamppailulajeista sekä ohjaajakoulutusta ja -kokemusta muidenkin lajien parista. 

Toisena ohjaajana toimii Joni Ketonen, joka on aloittanut harrastuksen Porissa myös vuonna 2010. Joni on suorittanut C-ohjaajakoulutuksen. Jonillakin on kokemusta myös muiden kamppailulajien parista.

Apuohjaajana erityisesti junnutreeneissä toimii Tomi Ketonen, joka on aloittanut Hapkidon harrastamisen Porissa taaperotreeneissä vuonna 2011. Sittemmin treeniryhmä on vaihtunut junioreihin ja suoritettuna on C-ohjaajakoulutus.


Miten löydän perille?

Kun tulet Hirvihoviin (Kuusitie 1, Loimaa), astu sisään Vesihovin ovista. Mene saamallasi kortilla portista läpi ja kulje käytävän päähän, jossa lasioven takaa löydät pukuhuoneet. Pukuhuoneet 1-2 ovat tytöille/naisille, 3-6 pojille/miehille. Älä jätä arvoesineitä pukuhuoneisiin, nämä ovat myös muiden käytössä samaan aikaan. Lasioven vierestä pääset portaikkoon, josta opastus yläkerran tatameille.