신무 합기도

Treenit

Treeniajat kevät 2020

COVID-19 -TILANTEEN VUOKSI TREENIT ON PERUTTU TOISTAISEKSI! PALAAMME SYKSYLLÄ TATAMILLE, MIKÄLI SE ON TURVALLISTA. KESÄKUUN LOPPUUN SAAKKA TREENAAMME ITSENÄISESTI. HEINÄKUUN KESÄTAPAHTUMAN KOHTALOA HARKITAAN LÄHEMPÄNÄ. PYSYTÄÄN KAIKKI TURVASSA JA TERVEINÄ JA TAVATAAN JÄLLEEN TATAMILLA!

Sunnuntai 

klo 11.00 - 12.30 junnut, valkoiset ja keltaiset

klo 12.30 - 14.00 ylemmät junnut ja aikuiset


Tatamit sijaitsevat Hirvihovissa. Keväällä 2020 treenaamme  ylätatameilla. Kulku tatameille on Vesihovin kautta. Mikäli Vesihovin ovet ovat kiinni, kulku takaoven kautta. 

Junnuryhmiin ovat tervetulleita 6-15-vuotiaat harrastajat. Aikuisten treenit on tarkoitettu kaikille 16-vuotiaille ja sitä vanhemmille, yläikärajaa ja kuntovaatimuksia ei ole. Treeneihin mukaan riittää liikuntaan sopivat vaatteet, vesipullo ja iloinen mieli. 

Harjoittelu on junioreille maksutonta. Aikuiset maksavat treenaamisestaan 50 € kevätkaudella. 


Ohjaajat

Ohjaajana treeneissä toimii Matti Ketonen, joka on aloittanut lajin harrastamisen Porissa vuonna 2010 ja suorittanut sekä C- että B-ohjaajakoulutukset. Hänellä on taustaa myös monista muista kamppailulajeista sekä ohjaajakoulutusta ja -kokemusta muidenkin lajien parista. 

Toisena ohjaajana toimii Joni Ketonen, joka on aloittanut harrastuksen Porissa myös vuonna 2010. Joni on suorittanut C-ohjaajakoulutuksen. Jonillakin on kokemusta myös muiden kamppailulajien parista.

Apuohjaajana erityisesti junnutreeneissä toimii Tomi Ketonen, joka on aloittanut Hapkidon harrastamisen Porissa taaperotreeneissä vuonna 2011. Sittemmin treeniryhmä on vaihtunut junioreihin ja suoritettuna on C-ohjaajakoulutus.


Miten löydän perille?

Kun tulet Hirvihoviin (Kuusitie 1, Loimaa), astu sisään Vesihovin ovista. Mene saamallasi kortilla portista läpi ja kulje käytävän päähän, jossa lasioven takaa löydät pukuhuoneet. Pukuhuoneet 1-2 ovat tytöille/naisille, 3-6 pojille/miehille. Älä jätä arvoesineitä pukuhuoneisiin, nämä ovat myös muiden käytössä samaan aikaan. Lasioven vierestä pääset portaikkoon, josta opastus yläkerran tatameille.